Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat anti-rozatoare, gandaci, purici, furnici
100 lei
Brand
Duo-Pro, Hihgh Ultrasonic, Minipest
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specificatii:
Alimentare: 220 V, 50 Hz
Frecventa: 25 000 - 65 000 Hz
Unghiul de propagare: 260
Puterea sonora:2 x 135 dB
Suprafata de emitere: 500 - 550 m
Dimensiuni: diam. 119 x 98 x 88 mm
Greutate: 420 gr

Descriere:
Dispozitivul are pe langa cele doua difuzoare cu frecventa variabila de la 25.000Hz-65.000 Hz si un difuzor de inalta frecventa fixa 25 Kh cu emiterea de pulsuri ultrasonice. Dispozitivul este adecvat pentru utilizarea in casa, apartament, restaurant scoala, birou sau mai ales in depozite datorita suprafetii mai mari de acoperire(400-450m2). Pentru spatiu deschis suprafata acoperita este la jumatate.

Dispozitivul reprezinta o metoda eficienta si ecologica de alungare a soarecilor, sobolanilor, dihorilor si a altor rozatoare din spatiul dorit de dvs. Cercetarile de laborator au aratat ca undele ultrasonice de o anumita frecventa afecteaza sistemul nervos al rozatoarelor, cauzandu-le discomfort. Cu o putere de 2x135 dB, rozatoarele vor renunta la sursa lor de hrana, apa si adapost si se vor indeparta de spatial in cauza. Aceste sunete emise la o frecventa pe care omul nu le poate auzi,nu sunt percepute nici de majoritatea animalelor de companie: caini, pisici, pesti, pasari, etc. Nu afecteaza nici plantele.

Utilizare:
Introduceti adaptorul dispozitivului in priza,dupa care conectati cablul de alimentare la unitatea principala. Efectul se va observa dupa 10-14 zile de functionare continua.Rozatoarele se inmultesc destul de repede, cuiburile acestora fiind pozitionate la distanta de locul unde isi cauta hrana. De aceea, peste o perioada de aprox.40-60 zile este posibila aparitia pentru o perioada scurta a activitatii rozatoarelor. Aceasta activitate este produsa de urmasii generatiei alungate in prima perioada a functionarii dispozitivului. In scurt timp si acestia vor pleca si problema rozatoarelor va disparea pentru totdeauna. Aceasta situatie este posibila numai in anumite perioade ale anului, cand rozatoarele se inmultesc. Important este ca dispozitivul sa functioneze permanent. Nu mai este nevoie de a utiliza chimicale sau capcane. Se recomanda montarea la 30-50cm de la nivelul solului iar 1 m in jur sa fie spatiul liber.

Caracteristici:
Dispozitivul se poate folosi in 3 moduri: DUO: Functioneza toate cele trei difuzoare.
TRANS: Functioneaza doar difuzorul mic.
ULTRA: Functioneza doar cele doua difuzoare mari.
TEST: Este modul prin care se schimba frecventa pentru a percepe si auzul uman ultrasunetele. Se foloseste doar pentru test, dupa care se revine la unul din cele 3 moduri prezentate mai sus, de preferinta DUO.
Prețul nu include taxele de transport.

Pret (cu Tva): 100 lei

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura